woensdag, 23 oktober 2013

Parapluutje .......

Kleine regendruppels, fijne regendruppels. Grote regendruppels, dikke regendruppels. Hagelstenen, hagelstenen ! En ineens, daar is de zon.

De kinderen van juf Sophie mochten deze week hun laarsjes, regenjas en paraplu meebrengen naar school. Wanneer het dan eens zou regenen mochten we eens met onze paraplu en laarsjes in de regen en plassen lopen. Je raadt het al, het wou maar niet regenen. Op donderdag, tijdens de speeltijd in de voormiddag, trokken grijze wolkjes over onze school. Opeens begon het hard te regenen. Na het belsignaal trokken we vlug onze laarzen en regenjas aan en met de paraplu in de hand haastten we ons naar buiten. Maar, geloof het of niet, het stopte met regenen Wenkbrauw ophalen. Nu we er toch op gekleed waren liepen we door de plassen en speelden met onze paraplu.

In de namiddag begon het opnieuw te regenen. Om toch maar eens de druppeltjes te horen op onze paraplu gingen we vlug nog eens naar buiten en genoten toch nog van de regen.Knipogen (zie foto's rechter kolom)

IMG_1666.JPG

De commentaren zijn gesloten.